A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: libraries/UJ_Page.php

Line Number: 497

Backtrace:

File: /var/www/clients/client85/web203/web/application/libraries/UJ_Page.php
Line: 497
Function: _error_handler

File: /var/www/clients/client85/web203/web/application/libraries/UJ_Page.php
Line: 320
Function: transformContent

File: /var/www/clients/client85/web203/web/application/libraries/UJ_Page.php
Line: 354
Function: getComponentContent

File: /var/www/clients/client85/web203/web/application/libraries/UJ_Page.php
Line: 102
Function: getLayoutContent

File: /var/www/clients/client85/web203/web/application/controllers/Pages.php
Line: 23
Function: getPage

File: /var/www/clients/client85/web203/web/index.php
Line: 315
Function: require_once

Hírek
Hírek
Ifjúsági Fórum decemberben.
A helyszín még egyelőre kérdéses, az időpont viszont már nem az, a VIII. Ifjúsági Fórumot 2008. december 5-én rendezzük meg.
Ûrközelben - 2008. évi 11. adás
A Civil Rádióban futó rádióműsorunk novemberi adása egy nemrég megjelent könyvről szólt. Az Ûrkorszak című mű készítésének titkairól, és a könyvben lévő egy-egy nagyobb fejezetről Bacsárdi László műsorvezető dr. Horváth Andrással beszélgetett.
Beszámoló a 2008-as Európai Nemzetközi Ûrtáborról
2007-ben a Magyar Asztronautikai Társaság országos diákvetélkedőt szervezett az Ûrkorszak kezdetének 50. évfordulója alkalmából. A budapesti Alternatív Közgazdasági Gimnáziumban működő Supernova csillagászat-űrkutatás szakkör tagjaiként indultunk el ezen a megmérettetésen, s legnagyobb örömünkre sikerült első helyezettként végeznünk a döntőben. Nyereményünk pedig nem kisebb dolog volt, minthogy 2008 nyarán átélhettük az EuroSpaceCamp minden élményét – ráadásul éppen ezekben a napokban tudtuk meg azt is, hogy mindhárman felvételt nyertünk arra az egyetemi szakra, amelyikre a leginkább szerettünk volna bekerülni.
MEGHÍVÓ - Beszélgetés a SETI alapkérdéseiről
SETI Műhely az első olyan, tudományos kutatókból és ismeretterjesztő szakemberekből álló szerveződés Magyarországon, amely az idegen civilizációkkal kapcsolatos kérdések tanulmányozására jött létre. A Műhely tagjai néhány, a területtel kapcsolatos problémát most novemberben egy nyilvános beszélgetés során járnak majd körül.
Megérkeztek az adófelajánlások
Örömmel tájékoztatjuk kedves Tagtársainkat, hogy a személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásából idén 656 706 Ft-ot kaptunk.
2008. novemberi Ûrkaleidoszkóp
A hatodik űrturista útja - Charles Simonyi jövőre duplázhat - Késik a Hubble-űrtávcső nagyjavítása - A Cassini 25 km-re az Enceladustól - Indiai holdszonda indult - Mégsincs fagyott víz a Hold árnyékos kráterében? - Rövid hírek, lapszemle
Megjelent az októberi körlevél
Felkerült honlapunkra társaságunk októberi körlevele.
Az idei Ûrnap programja
A magyar űrkutatók hagyományos rendezvényét november 20-án tartjuk a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen.
Országos csillagászati diákvetélkedők
2009-ben lesz 400 éve, hogy Galileo Galilei először használt távcsövet csillagászati megfigyelésekhez. Felfedezéseivel a csillagászat hatalmas fejlődésnek indult. Az ENSZ ennek emlékére 2009-et a Csillagászat Nemzetközi Évének nyilvánította.
Európa a világűrben - pályázati felhívás
Társaságunk és a Magyar Ûrkutatásért Alapítvány - együttműködve az Aeromagazin, a Galaktika magazin, az Élet és Tudomány, valamint a Természet Világa c. folyóirattal - idén is meghirdeti hagyományos esszépályázatát. Az idei téma: Európa a világűrben.