A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: libraries/UJ_Page.php

Line Number: 497

Backtrace:

File: /var/www/clients/client85/web203/web/application/libraries/UJ_Page.php
Line: 497
Function: _error_handler

File: /var/www/clients/client85/web203/web/application/libraries/UJ_Page.php
Line: 320
Function: transformContent

File: /var/www/clients/client85/web203/web/application/libraries/UJ_Page.php
Line: 354
Function: getComponentContent

File: /var/www/clients/client85/web203/web/application/libraries/UJ_Page.php
Line: 102
Function: getLayoutContent

File: /var/www/clients/client85/web203/web/application/controllers/Pages.php
Line: 23
Function: getPage

File: /var/www/clients/client85/web203/web/index.php
Line: 315
Function: require_once

Hírek
Hírek
Ûrközelben - 2008. évi 3. adás
Az Ûrközelben 2008-as harmadik adása 2008. február 26-án hangzott el. Az adásban Bacsárdi László beszélgetett Dr. Bérczi Szaniszlóval (ELTE TTK) a magyar Hunveyorokról és a Magyarországon lévő holdkőzetmintákról.
Ifjúsági Fórum február végén
A szokásostól eltérõen idén februárban is lesz Ifjúsági Fórum. A MANT és a Magyar Ûrkutatási Iroda közös rendezvényének résztvevõi az űrcsillagászat, a világűrjog, a műholdas meteorológia témái mellett ízelítõt kaphatnak abból, hogy halad a hazai egyetemisták részvételével épülő tudományos műhold megépítése. Jelentkezni lehet Horvai Ferencnél a horvai@hso.hu címen, a belépés díjtalan.
Farkas Flóra beszámolója a 2007-es hunstville-i táborról
...A szokásos múzeumi körút után (igazából zseniális és látványos a múzeum) első izgalmas pont a 4G-s terhelés. Ilyen furcsa fájdalmat és tehetetlenséget még nem éreztem. Semmihez sem fogható, ezt át kell élni. Nyomasztó, hogy nem lehet megmozdulni és az ember könnye is kicsordul. Utána ismét egy nagyon híres szerkezet az 1/6 –os szék, amely a Holdon való járást szemlélteti. Én inkább csak felfelé haladtam és ugráltam, mint egy óriásnyúl. Délután elérkezett az, amire vártunk. Kiképzés a másnapi akcióra. 4 rövid akciónk lesz és 1 egész napos. Pilóta szerettem volna lenni, ettõl függően lehettem posztokon a küldetések alatt...
Februári körlevél
Felkerült a honlapra a februári körlevél
2008 februári Ûrkaleidoszkóp
Címszavak kedvcsinálóul az Ûrkaleidoszkóp legújabb számából: A MESSENGER elrepült a Merkúr mellett - Meglepő eredmény az üstökösök anyagáról - A kínai \"űrszemetelés\" utóhatása - Ûrturizmus: a SpaceShipTwo tervei - Kell egy magyar műhold.
Ûrközelben - 2008. évi 2. adás
Az Ûrközelben 2008-as második adása 2008. január 29-én hangzott el. Az adásban Bacsárdi László beszélgetett Horvai Ferenccel, a Magyar Ûrkutatási Iroda munkatársával a Nemzetközi Ûrállomásról, és magyar vonatkozásairól.
Ûrtan Évkönyv
A Magyar Asztronautikai Társaság 2007-ben sem mondott le az Ûrtan Évkönyv megjelentetésérõl. Annál is inkább, mert ebben az évben ünnepeltük az űrkorszak kezdetének 50. évfordulóját. A Szputnyik-1 1957. október 4-ei felbocsátásának évfordulója előtt és után világszerte és hazánkban is sokhelyütt megemlékeztek a jeles alkalomról, rendezvényekkel, könyvek kiadásával, újságcikkekkel és mûsorokkal. Ez a jubileum alkalmat adott számunkra, hogy azt tegyük, amit mások általában nem: összegyűjtsük az elmúlt fél évszázad legfontosabb történéseit, s néhány szempontból számadatokkal jellemezzük az ûrkutatás, az ûrtevékenység fejlődését.
2008 januári körlevél
Felkerült a honlapra a januári körlevél
Ûrközelben - 2008. évi 1. adás
2008. január 1-jén hangzott el az Ûrközelben 10. adása. Az újévre való tekintettel a december elejei műsort ismételtük meg.
B.Ú.É.K. 2008!
Ezúton szeretnénk minden egyes tagtársunknak boldog, szakmai és magánéleti sikerekben gazdag új esztendőt kívánni!